SİİRT / MERKEZ - Şehit Öğretmen İsmail Çelik Ortaokulu

Şehit Öğretmen İsmail Çelik Ortaokulu

Afetevler Mh. 1882 Sok. No2 SİİRT / Merkez
Vizyon
Her bireyin içinde, onun özgür, çok yönlü ve bir birey olarak yetişmesini sağlayacak değerler olduğuna, toplumların mutluluğunu sağlamanın, cehaleti ortadan kaldırmanın ve demokratik bir taplum oluşturma yolunun ancaktoplumların iyi yetiştirilmiş bireylerince sağlanabileceğine; bu nedenle de insan için gösterilecek en önemli çabanın eğitim olduğuna inanıyoruz.
Misyon
İleri eğitim düzeylerine ulaşabilecek merak ve aydınlıkta; Yaşamdaki değişimleri kolayca karşılayabilecek eğitim ve birikimi yakalamış insanlar yetiştirmek, ulusal ve evrensel değerleri, birikimleri kavrayan ve onlara katkıda bulunan, değişm ve gelişme açık, Atatürk ilkelerine bağlı, Laik ve demokratik toplum düzenini benimseyen, kendine güvenen çevresine saygılı bireyler yetiştirmektir.
Ulaşım
Şehir merkezinden şehir içi dolmuşlar çalışmaktadır. Ayrıca Belediye otobüs seferleri ile ulaşım sağlanabilir.
Yerleşim Yeri
İlimiz Koperatif Mahallesinin çıkışında yapılmış olan 105 adet afet evinden teşekkül etmiş mahallemiz Keşkul Aşireti mensuplarından oluşur. Mahallemiz Kurtalan yolu üzerindedir.
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
İl merkezinde olan okulumuz, şehir merkezine 5 km uzaklıkta Kooperatif Mahallesinin hemen arkasındadır.